Tapahtumat

Kesän 2023 alustavaa ohjelmistoa alla :) Tätä siis ainakin tarjolla:

Laivurin vappuetkot 29.5.

Lauantaina avataan Laivurikesä vappuetkoilla. Meitä ei haittaa sade eikä niinkään se takatalvikaan, jos se on tullakseen, koska pistämme teltan seinät kiinni, lämmittimet tulille ja Laulumies Matsin lauteille. Intiimi keikka siis siis tiedossa ja sisään mahtuu rajallinen määrä ihmisiä. Showtime klo 19.

facebook.com/Matsi-Laulumies-101580718174315

Vappuaatto 30.4.

Harald puetaan 20v synttäreidensä kunniaksi vapputunnelmiin ja kilistellään yhdessä skumppaa Jussi Kumpulaisen tahtiin :) Taasen on varmaan tarpeellista laittaa teltta umpeen lämmittimineen, jotta saamme viettää vappua lämpimissä tunnelmissa. Eli tarkoittaa sitä, että sisälle mahtuu rajallinen määrä ihmisiä. Mutta mikäs sen mukavampaa, kun kuunnella trubaduuria ja juhlia vappua yhdessä! Showtime klo 19.

Kesän avaus 3.6.2022

Esiintymässä huikean energinen PopMuseo! Suomirokkia ja -poppia 80-luvulta tähän päivään. Showtime klo 21.

(3) PopMuseo | Facebook

Juhannusfestarit 23.-24.6.2022

Juhannusaattona olisi tarjolla Täsmälääkettä, joka parantaa ihan varmasti ainakin tanssijalat vetreään kuntoon . Showtime 23.6. klo 21.

Välissä ihastellaan Juhannuskokkoa (säävaraus) maalaiturin nokassa klo 22 ja sitten taas tanssitaan lisää!

Juhannuspäivän iltana lavan valloittaa viime vuodeltakin tuttu Duo Anniina & Jussi – Uutta ja vanhaa poppista laidasta laitaan. Ja mistäpä sitä tietää ketä kaikkia me lavalle saadaan teitä viihdyttämään ;)

Muikkuvestivaalit 1.7.2022 – Kuumimmat jatkot Laivurissa klo 21 alkaen

Huh, huh! Tätä iltaa odotetaan! Laajennettu anniskelualue, mahtavaa fiilistä, ruokaa ja juomaa sekä todella hyvä bändi. Ja sehän on Rutakko Alll*Starsin taattua laatua! Kunhan Jannika B:stä selviät torilta, niin valuhan kohti Satamaa jatkamaan iltaa muiden mukana :)

Jos megabileet ei tunnu sille oikealle, niin aina voit jäädä istumaan porukalla iltaa/yötä Laivurin toriravintolaan.

15.7.2022 Jari Sirniö

Aivan loistavaa irkkumusaa meille tarjoilee Trubaduuri Jari Sirniö. Nyt kannattaa tulla toteamaan, miten hyvälle tuulelle tästä voikaan tulla :)

29.7.2023

Löytyykö savosta lempeämpää miestä ja soundia, kun Markus Petsalolla eri soittimineen! Tule kokemaan ja kuulemaan erittäin viihdyttävä ja intiimi trubakeikka heinäkuun päätteeksi ilta-auringon hellimänä. Showtime klo 20.

5.8.2023

JGanes laittaa lanteet liikkumaan heinäkuun iltaan Hurriganes-teemalla.
Rock`n roll ladies and gentleman ;)
Orkesterin muusikot: Jyrki Kiukkonen, Juhani Okkonen ja Jukka Nummi.

Fine Dining-ilta 25.8.2023

Supersuosittu ja odotettu Fine Dining-ilta järjestetään tänäkin kesänä. Illalliskortit tulevat myyntiin myöhemmin, samalla kuin julkaisemme menun. Fine Dining -illan musiikista vastaavat tunnetut Jazz-muusikot. Ilmoitamme myöhemmin tapahtuman tarkemmat tiedot.

Venetsialaiset 26.8.2023

Venetsialaiset kruunaa kesän ja Laulumies Matsi koko orkesterilla illan. Saamme nauttia myös komeasta ilotulituksesta tietenkin settien välissä ja lie Laulumiehenkin esitys melkoista tulitusta!

HANSKIN KARAOKEILLAT

Hanski tulee laulattamaan porukkaa ainakin seuraavina iltoina klo 19 alkaen:
Lauantai 27.5.
Perjantai 16.6.
Perjantai 21.7.
Perjantai 18.8.

Syyskuuhun jatketaan erilaisin teemaviikonlopuin. Näistä lisää myöhemmin.