Ruoka-aineet

Tältä sivulta löydät tietoa raaka-aineistamme sekä alkuperämaista. Tarkempia tietoja tuoteselosteista voit kysyä ravintolastamme.

JUUSTOT:

Juustojemme päätoimittaja on Valio, jolta tilaamme aidon ja oikean aurajuuston, feta-/salaattijuuston sekä laadukkaan aidosta maidosta valmistetun pizzajuustomme.

Aurajuusto (L): Valmistusmaa: Suomi (Valio)

Feta-/salaattijuusto (L):  Valmistusmaa: Suomi (Valio)

Koskenlaskija juustokastike (L): Valmistusmaa: Suomi (Valio)

Mozzarella: Valmistusmaa: Saksa

Pizzajuusto (L): Valmistusmaa: Suomi (Valio)

Yrttituorejuusto (L): Valmistusmaa: Ruotsi.

LIHATUOTTEET:

Lihatuotteistamme kotimaisia ovat kaikki paitsi pekoni ja ilmakuivattu kinkku, jotka tulevat Kespron valikoiman kautta Euroopasta. Päätoimittajamme lihatuotteille on Atria ja mm. kaikki kanatuotteemme ovat jo heiltä tullessa valmiiksi kypsiä. Atrian tuotesaatavuusongelmat ratkomme käyttämällä HK:n vastaavia suomalaisia tuotteita. Lämminsavuporomme on myös 100% suomalaista eikä sisällä lisukkeena esim. uusiseelantilaista saksanhirveä.

Crispy Chicken Fingers (L): Broilerinlihan alkuperä: Suomi (Atria). Tuote on valmiiksi kypsä.

Ilmakuivattu kinkku (L,G): Alkuperämaa: Italia

Jauheliha (L,G): Naudanlihan alkuperä: Suomi (Atria)

Kana (L,G): Broilerinlihan alkuperä: Suomi (Atria). Tuote on valmiiksi kypsä.

Kanan siivet (L,G): Broilerinlihan alkuperä: Suomi (Atria). Tuote on valmiiksi kypsä.

Kebab (L,G): Valmistusmaa: Suomi (Beofood).

Kinkku (L,G): Viljaporsaanlihan alkuperä: Suomi (Atria).

Lämminsavustettu pororouhe (L): Poronlihan alkuperämaa: Suomi (Kylmänen)

Pekoni (L,G): Valmistusmaa: Alankomaat.

Pepperoni (L,G): Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi (HK)

KALATUOTTEET:

Kalat uivat pizzoihimme aina niin läheltä kuin se on mahdollista. Katkaravut tulevat Stella Polarikselta Norjasta, lohet Kalaneuvokselta Suomesta ja tonnikala on sertifioitua, jotta pyytäminen ei vahingoita delfiinejä.

Katkarapu: Valmistusmaa: Norja.

Kylmäsavulohi: Alkuperämaa: Suomi.

Lämminsavulohi: Alkuperämaa: Suomi (Ruotsi tai Norja saatavuuspoikkeus).

Tonnikala: Pyydetty kurenuotalla Tyyneltämereltä (FAO-alue 71). Tämän tonnikalan pyyntimenetelmä ei vahingoita delfiinejä. Valmistusmaa: Filippiinit.

KASTIKKEET:

BBQ-kastike (L,G): Valmistusmaa: Ruotsi (Herman’s)

Hunajainen salaattikastike (L,G): Valmistusmaa: Suomi (Saarioinen)

Laivurin oma pizzakastike (L,G): Tomaatin alkuperämaa Italia.

Laivurin salaattikastike: Valmistusmaa: Suomi (Saarioinen)

Majoneesi (L,G): Valmistusmaa: Suomi (Jalostaja/Auran)

Valkosipuli (L,G): Valmistusmaa: Espanja

Valkosipulimajoneesi (L,G): Valmistusmaa: Suomi (Maxisauce)

Siipiweikot kastikkeet (L,G): Valmistusmaa: USA

Dipit (L,G): Aioli, Ranch, Sweet Chili, valmistusmaa: Suomi (JK-Tuoretalo)

KASVIKSET:

Kasvisten alkuperämaa on aina Suomi, kun se on vain mahdollista. Alkukesästä mm. suomalaisessa jäävuorisalaatissa on yleisesti saatavuusongelmia, jolloin tuote tulee Ruotsista.

Ananas: Valmistusmaa: Indonesia / Costa Rica

Basilika: Alkuperämaa: Suomi

Herkkusieni: Alkuperämaa: Suomi (Mykora / Champ)

Jalapeno: Valmistusmaa: Meksiko

Jäävuorisalaatti: Alkuperämaa: Suomi/Ruotsi (saatavuuden mukaan)

Oliivi: Valmistusmaa: Kreikka

Paholaisen hillo: Valmistusmaa: Suomi

Paprika: Alkuperämaa: Suomi

Punasipuli: Alkuperämaa: Suomi

Rucola: Alkuperämaa: Suomi/Ruotsi (saatavuuden mukaan)

Kirsikkatomaatti: Alkuperämaa: Suomi

Tuorekurkku: Alkuperämaa: Suomi

PIZZAPOHJAT:

Laivurin 200 gramman erittäin laadukas pizzapohja tulee pizzan synnyinseuduilta Italiasta ja sisältää mm. oliiviöljyä ja mallasvehnäjauhoa. Gluteeniton pizzapohjamme on valmiiksi esipaistettu ja sen valmistaa Läntmannen Unibake Suomessa.

Laivurin pizzapohja (L): Alkuperämaa: Italia

Gluteeniton pizzapohja (L,G): Alkuperämaa: Suomi

L: Laktoositon, G: Gluteeniton